Over Peva Vastgoed

Het begint vaak op de fiets!

Een projectontwikkelaar heeft te maken met grote en veel belangen. Allereerst gaat het om grote investeringen, maar wellicht belangrijker zijn de wensen en eisen van de eindgebruiker. Het pand moet immers bijdragen aan een optimale bedrijfsvoering of woongenot, zowel wat betreft functionaliteit als uitstraling en sfeer.

Daarnaast staat een pand nooit op zichzelf. Gemeenten en partijen in de omgeving hebben ook hun eisen en wensen. Kortom, het ontwikkelen van een project is een verantwoordelijk en bij tijd en wijle gecompliceerd traject, maar bovenal een creatief en boeiend proces.

En dat proces, het klinkt misschien vreemd, start bij ons vaak op de fiets. Een fietstocht door een stad of door de buurt van een potentieel project geeft inspiratie, kennis en idee├źn. Wat past in deze omgeving, wat zijn de mogelijkheden in deze stad en hoe sluiten deze aan bij de wensen van mogelijke klanten? Op deze manier komen wij tot onverwachte oplossingen en verrassende projecten.Door kennis van de markt, mogelijke ontwikkellocaties en wensen van de opdrachtgevers te combineren is Peva Vastgoed in staat gebleken een groot aantal zeer diverse projecten te realiseren. Projecten die zich kenmerken door een eigen identiteit, die passen in de unieke fysieke en sociale omgeving van het project.

Als u wilt dat wij ook voor u gaan fietsen, maak dan vrijblijvend een afspraak met ons.
 

    • DELEN:
189