• Peva_Glendora_groot_980x425-1

Glendora

Peva Vastgoed ontwikkelt algemene bedrijfsruimtes Glendora in Almere.

Projectontwikkelaar Peva Vastgoed ontwikkelt 4 algemene bedrijfsruimtes met kantoor op bedrijventerrein "Het Atelier" in Almere.

Project Glendora

Het project Glendora biedt een algemene bedrijfsruimte met kantoor. U heeft de mogelijkheid de bedrijfsruimte volledig naar eigen inzicht en behoefte in te richten. Zo krijgt uw onderneming een buitengewoon representatieve, op uw maat gesneden ruimte.

De bedrijfsruimtes met kantoor, worden aangeboden met een oppervlakte van 120 m2 tot 240m2. De door OOK architecten ontworpen panden, met veel wit en grote glaspartijen, hebben een zeer uitnodigende uitstraling. Aan de voorkant heeft u een representatieve ingang en aan de achterzijde een grote toegangsdeur. Het project is daarmee geschikt voor allerlei soorten ondernemingen. Uiteraard voldoen het ontwerp en de gebruikte materialen aan de duurzaamheidseisen van de EPC-norm.

Glendora wordt gerealiseerd op het bedrijventerrein ‘Het Atelier’ in Almere, een centraal gelegen bedrijventerrein met een snelle aansluiting op de A27 / A6 (1500meter). Het dichtstbijzijnde NS station Parkwijk ligt op bijna 2 kilometer afstand, de dichtstbijzijnde bushalte op 600 meter. Glendora is dus zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend te bereiken.

Peva Vastgoed biedt u met dit project de mogelijkheid eigenaar te worden van uw eigen kantoorpand. In overleg kan het plan binnen de bestaande architectuur naar eigen wens worden ingericht. De bouw start in de tweede helft van 2017.

200